Слободен Испорака во светот

Најчесто поставувани прашања

Како да пребарувате производи?

Пребарај за производи за внесување на името на производот или клучен збор во лента за пребарување на врвот на секоја страница. Се обидат да влезат општ опис. На повеќе клучни зборови ја користите, толку помалку производи ќе добиете во страницата со резултати. Кога ќе најдете производот кој се заинтересирани, едноставно кликнете на името на производот или сликата на производот за повеќе детали.

Како се пресметуваат трошоците за превозот?

превозот на трошоците се пресметуваат врз основа на превозот метод (воздух, вода или земјиште) и производот тежина / волумен. Различни превозот компании имаат различни стапки, па затоа е најдобро да се провери и да се споредат кој е најстариот прифатлива и економски. За повеќе информации за тоа како превозот трошоци се пресметуваат, ве молиме контактирајте не директно.

Што е Купувачот заштита?

Купувачот заштита е збир на гаранциите кои им овозможува на купувачите да купуваат со доверба на нашата веб страница.

Вие се заштитени кога:

  • Ставката што наредил да не се дојде во рамките на времето ветено од страна на продавачот.
  • Објектот што сте го добиле не е како што е опишано.
  • Објектот што сте го добиле, кој беше увери да биде вистинска била лажна.
Череп опседнат © Copyright 2021. Сите права се задржани
www.theworldbutterfly.com

Количката

×