Слободен Испорака во светот

Начини на плаќање

Методите на плаќање вклучуваат PayPal и кредитни картички.

PayPal е побезбедно, полесен начин да се праќаат и примаат пари онлајн. Кога ќе изберете PayPal како начин за плаќање, ќе бидат поврзани на сајтот PayPal каде што може да се направи исплата.

PayPal може да се користи за купување на предмети со кредитна картица (Visa, MasterCard, Откријте, и American Express), дебитни картички, или E-проверка (т.е. со користење вашата редовна сметка кај банка).

1) По гледањето на вашите елементи на вашата страница, количката, можете да кликнете и да го проверат со PayPal. Тогаш ќе го напушти нашиот сајт и веб-страна на Paypal.
2) Можете да се најавите на вашата PayPal сметка, или можете да се создаде нов една, ако не имаат еден.
3) Можете да го користите PayPal како сакате во согласност со упатствата на екранот.

Обично, PayPal е-проверка ќе се 3 5-работни дена за да се потврди преку PayPal.

Причините зошто ние препорачуваме да го користите PayPal:
Плаќањето е да се следат. Со користење на вашата PayPal сметка, можете да трага на статусот на вашата исплата.
Кога ќе се направи исплата за вашата цел, вие не треба да ја користите вашата кредитна картичка на интернет (можете да ја пренесеш директно од вашата банкарска сметка). Кога ќе ја користите вашата кредитна картичка преку PayPal, никој нема да види вашиот број на кредитна картичка, која ќе се минимизира ризикот од неовластено користење.

Череп опседнат © Copyright 2021. Сите права се задржани
www.theworldbutterfly.com

Количката

×