Слободен Испорака во светот

Политика за наплата и враќање

Цел откажување

Сите нарачки можат да бидат откажани се додека не се испорачаат. Ако вашата нарачка е платена и треба да ја промените или да ја откажете, мора да контактирате со нас во рок од 12 часа. Откако ќе започне процесот на пакување и испорака, тој веќе не може да се откаже.

Рефундирањето

Вашето задоволство е нашиот #1 приоритет. Затоа, можете да побарате наплата или препраќање за нарачани производи доколку:

  • не ги примате во загарантираното време (45 денови што не вклучуваат обработка на 2-5 ден)
  • ќе примите погрешна ставка
  • не сакате производот што сте го примиле (но мора да го вратите предметот на ваш трошок и предметот мора да биде неискористен)

Ние правиме не издаде наплата ако:

  • вашата нарачка не пристигнува поради фактори во вашата контрола (на пр. обезбедување на погрешна адреса за испраќање)
  • вашата нарачка не пристигнува поради исклучителни околности надвор од нашата контрола (на пример, не е расчистена од страна на царината, задоцнета од природна катастрофа).

* Можете да поднесете барања за рефундирање во рок од 15 дена по истечен гарантиран период за испорака (45 дена). Можете да го направите со испраќање на порака на Контактирајте нѐ страница.

Череп опседнат © Copyright 2021. Сите права се задржани
www.theworldbutterfly.com

Количката

×