Слободен Испорака во светот

Приватност

www.theworldbutterfly.com е во согласност со Општата регулатива за заштита на податоците (GDPR) (ЕУ) 2016/679.

Тоа значи дека сме отворени за нашите методи за следење и користење на личните податоци на посетителите, и можете слободно да проверувате што точно правиме за тоа.

На www.theworldbutterfly.com, ние собираме:

 • Вашето име и презиме
 • Вашиот е-мејл адреса
 • Вашата физичка адреса
 • Вашиот телефонски број
 • Податоците за прелистувачот и уредот што го користите за да ја видите продавницата
 • Начинот на кој се движите низ продавницата

Ние ги собираме вашите податоци за контакт, бидејќи тие се неопходни за да ги прифатите и да ги обработувате вашите нарачки, и да бидете сигурни дека ги имате вашите пакети.

Ги собираме деталите за вашата техничка опрема и однесувањето на лице место за да ја направиме нашата продавница поедноставна за корисниците и да ги персонализираме нашите услуги за складирање за вас (на пример, автоматски да ја префрлите продавницата во мобилната верзија).

Нашата продавница работи со надворешни компании кои ни помагаат да ја обезбедиме најдобрата услуга за вас, а овие трети страни исто така користат некои од личните податоци што ги напуштате. Ги ограничуваме податоците на кои им пристапуваат само за она што им е потребно за да ги извршат своите обврски.

 • Услуги за плаќање го користат бројот на вашата кредитна картичка, вашето име и презиме за да ги потврдите и обработите вашите плаќања за нашите производи
 • Нашите производители и чувари на акции ги користат податоците од содржината на вашата нарачка за да го соберат потребниот пакет за вас
 • Поштенските услуги го користат вашето име, презиме и физичка адреса за да ја организираат испораката на производот за вас
 • Масовните поштенски услуги ја користат вашата e-mail адреса за да ви испраќаат е-пораки (ако сте се претплатиле за нив)

Ако продолжите да го разгледувате нашиот веб-сајт откако ќе ја прочитате оваа Политика за приватност, ќе ни дадете согласност да ги користите вашите лични податоци за целите објаснети погоре.

Ако не се согласувате со овие услови, ве молиме оставете ја веб-страницата.

Можете да ни испратите е-пошта на support@www.theworldbutterfly.com и да прашате:

 • За да добиеме копија од вашите лични податоци што ги собравме
 • За да ги избришете вашите лични податоци од нашиот систем
 • За да ја повлечете вашата согласност (ако претходно сте се согласиле да ни дадете податоци, но потоа се премислите)

Ние правиме се од себе за да ја гарантираме безбедноста на вашите лични податоци додека ги чуваме и ги користиме.

Ви благодарам за соработката!

Череп опседнат © Copyright 2021. Сите права се задржани
www.theworldbutterfly.com

Количката

×