Слободен Испорака во светот

Правила и услови

Ние обезбедуваме услуги за да ви се предмет на известувања, термини и услови утврдени во овој договор. Покрај тоа, ќе ги почитуваат правилата, насоки, политики, услови и условите кои се однесуваат на таквите услуги, пред да ги користите. Го задржуваме правото за промена на овој сајт и овие одредби и услови во секое време.

Пред да продолжите, Ве молиме да го прочитате овој договор, бидејќи пристапување, пребарување или на друг начин користење на сајтот укажува дека се согласувате со сите услови и условите на овој договор.

Вие не треба да испратите, дистрибуција или на друг начин ги објавуваат преку овој сајт било која содржина, информации, или друг материјал кој (а) ги опфаќаат сите грешки, вируси, црви, стапица врати, тројански коњи или други штетни код или имот; (Б) е клевета, заканувајќи се, клевети, непристојни, непристојни, порнографски, дискриминаторски, или би можел да доведе до некаква граѓанска или кривична одговорност во согласност со законите на САД или на законите на секоја друга земја која може да се примени; или (в) ги прекршува или ги нарушува авторските права, патенти, трговски марки, услужни марки, трговски тајни, или други сопственички права на секоја личност.  www.theworldbutterfly.com може да ви даде идентификација на сметка и лозинка за да се овозможи пристап и користење на одредени делови од овој сајт. Секој пат кога ќе го користите лозинка или идентификација, ќе се сметаат дека се овластени за пристап и користење на сајтот на начин во согласност со условите и условите на овој договор, а  www.theworldbutterfly.com нема обврска да ги истражи изворот на секој таков пристап или користење на сајтот.

Со прифаќање на овие Услови на употреба преку користењето на овој сајт, можете потврди дека сте 18 години или постари. Ако сте помлади од 18 години Ве молиме да користите овој сајт, само под надзор на родител или законски старател. Во согласност со одредбите и условите на овој договор, со ова ви дава ограничена, отповиклива, непренослива, и не-ексклузивна лиценца за пристап и користење на страницата со прикажување на вашиот интернет пребарувач само за целите на шопинг и не за било комерцијална употреба или за употреба во име на трети лица, освен како што е изречно дозволено со  www.theworldbutterfly.com однапред. Секое прекршување на овој договор, ќе резултира со итно повлекување на лиценцата која е дадена во овој став без предупредување до вас.

Освен ако експлицитно не е дозволено од страна на нашата компанија во однапред, сите материјали, вклучувајќи слики, текстови, илустрации, дизајн, икони, фотографии, програми, музички клипови или преземања, видео клипови и писмени и други материјали кои се составен дел на оваа страница (колективно, " содржина ") се наменети исклучиво за лична, некомерцијална употреба. Вие не може да направи било каква комерцијална употреба на било која од информациите понудени на сајтот или на било каква употреба на страницата за доброто на друг бизнис. Ние го задржуваме правото да одбие услуги, да ги укинат сметки, и / или да го откажете наредби во своето дискреционо право, вклучувајќи, без ограничување, ако веруваме дека однесувањето на клиентите крши важечките закони или е штетно за нашите интереси. Вие не може да се репродуцира, дистрибуција, прикажување, продажба, закуп, пренесува, да создавате изведени дела од, превод, модифицирате, назад-инженер, расклопувате, разделувате или на друг начин да го искористат овој сајт или било кој дел од него, освен ако не е изрично дозволено од страна на нашата компанија во писмена форма .

Вие ќе бидете одговорни за сите пристап до и користење на овој веб-сајт од страна на некој со користење на лозинка и идентификација првично доделен на вас дали таквиот пристап и користење на овој сајт или всушност и не е овластен од страна на вас, вклучувајќи, без ограничување, сите комуникации и менувачи и сите обврски (вклучувајќи, без ограничување, финансиски обврски) направени преку таквиот пристап или употреба. Вие сте единствено одговорни за заштита на безбедноста и доверливоста на лозинката и идентификација доделен на вас. Можете веднаш ќе го извести  www.theworldbutterfly.com за секое неовластено користење на вашата лозинка или идентификација или било која друга повреда или закана за нарушување на безбедноста на овој сајт.

Череп опседнат © Copyright 2021. Сите права се задржани
www.theworldbutterfly.com

Количката

×